Esküvői hajak

Gyönyörű menyasszonyi frizurát szeretnél?

Az esküvőd napján fodrászod lesz az első, aki a helyszínre ér. Kézben kell tartania a dolgokat, segítenie kell megbirkózni az idegeskedéssel, ha épp arról van szó.

A szaktudása alapozza meg a megjelenésed, hiszen a haj öltöztet, és minden fotón elkísér.

Amellett, hogy profi alapanyagokkal elkészíti a személyiségedhez, arcodhoz illő frizurát, oda kell figyelnie az időkeretre is, hiszen a többi szolgáltatót sem tarthatja fel. Vagy borul a napod menetrendje, szóval összetett tudomány van a szép tincsek mögött. :)

Ezt a szakmai odafigyelés ráadásul klassz akcióban lehet a tiéd, ha engem választasz!

┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈

Mit érdemes tudnod menyasszonyi frizuráimról?

┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈

Ha nálam készítteted a hajad, akkor:

• Nem kell aggódnod, hogy egy rosszul sikerült haj miatt az esküvői fotók  csak a bosszankodást idézik fel

• Elkerülheted, hogy a megfelelő ápolási tanácsok hiányában a Nagy Nap reggelén nem lehet elkészíteni a tervezett frizurát. Vagy az esküvő másnapján nem tudod, hogyan kezeld és bontsd szét a hajad

• Megspórolhatod az álmatlan éjszakákat, hogy vajon hozzád illő frizurád lesz-e.

• Tudom, hogy mit lehet kihozni a hajadból, hogyan tűzzem fel és ápoljam, hogy a lehető legszebb legyen. Ha szeretnél, mondjuk egy nagyon laza frizurát, de a hajad két percig sem tartaná meg, mert kirúgja magát, akkor szólok és keresünk egy másik szép, arcodhoz illő stílust. Mindehhez pedig tényleg kíméletes és tartós anyagokat használok, így a hajad egészségével sem lehet gond

Ha kérdésed volna, szeretnél bejelentkezni, akkor kattints ide!

┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈

Miért indul a tökéletes Nagy Nap egy hibátlan frizurával?

Találd meg a választ videóm segítségével!

┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈

 

Pár szó az esküvői hajak készítéséről

A számodra tökéletes esküvői haj megtalálásához ismernem kell a részleteket a ruhádról, helyszínről, virágokról. Ha a bejelentkezésed idejekor ezek még nincsenek meg, akkor később mindent átbeszélünk a tökéletes eredményért.

A menyasszonyaimnak 3 találkozót szoktam javasolni:

• Egyet 3 hónappal az esküvő előtt, hogy felmérjük a hajad állapotát, kiderítsük, szükség lesz-e extra ápolásra, vágásra a frizurádhoz. Illetve ilyenkor nyugodtan átbeszélhetjük, hogy hány főnek kell még frizurát készítenem a helyszínen.

• Egy próbát, amihez szükség lesz pár fotóra inspirációként a hajról, amit szeretnél.

• Majd ezt követi az esküvő napja, ahol a megbeszélt időpontban találkozunk, és a haj elkészítése mellett kapsz pár jó tanácsot is a későbbi kibontáshoz, ápoláshoz.

Egy tipp: célszerű külön szobában tervezned a menyasszonyi készülődést, ahol maximum anyukád, a fotósod, a sminkesed és a fodrász tartózkodik. Az átjárós megoldások még sosem hoztak semmi jót, hidd el :)

Amit még fontos tudnod, hogy az esküvői naptáramba kerüléshez előzetes időpont egyeztetés és foglaló letétele szükséges, amiről szerződés készül.

Ha kérdésed volna, bejelentkeznél, akkor kattints, és küldj üzenetet! Hamarosan válaszolok!

┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈

Szétnézel a szalonomban?

┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈

 

Share this story

Szólj hozzá!